SKIP TO CONTENT
PEUGEOT 3008

PEUGEOT 3008

 

BAŞTAN SONA GÖZ ALICI

 

  • PEUGEOT i-Cockpit®
  • Night Vision
  • Grip Control

Nouveau PEUGEOT 3008 GT HYBRID : SUV hybride par Peugeot

Yenilikçi SUV kodlarına sahip benzersiz tasarımıyla PEUGEOT 3008’i keşfedin. Karakteristik ve özgün tasarımı, güç ve zarafetle dinamizm ve akıcı hatları birleştiriyor. Benzersiz PEUGEOT i-Cockpit® ve yenilikçi teknolojiler, kabin içi konforunuzu ve güvenliğinizi artırmak için tasarlandı. Yüksek verimlilik seviyesine sahip benzinli ve dizel motorlar dinamik ve keyifli bir sürüş deneyimini beraberinde getiriyor.

 

ELEKTRİKLİ ARACIN AVANTAJLARI

SÜRÜŞ KEYFİ

Tamamen elektrikli modda yeni sürüş zevklerinin tadını çıkarın :

 

 
TASARRUFLAR

Birçok tasarruf ve avantaj :

 

 
ZAHMETSİZ

Sizin için özel düşünülerek tasarlanan işlevler :

 

 
TASARIM

İLHAM VEREN TASARIM

PEUGEOT SUV 3008 dayanıklılık ve estetik akıcı tasarım arasında benzersiz bir denge sunan iddialı bir görünüm ortaya koyuyor. Yeni ön tasarım modele güçlü bir kişilik kazandırıyor. Sınıfının en iddialı modeli, cesur ve modern bir çağ başlatıyor.

YENİ ÖN GÖRÜNÜM

PEUGEOT SUV 3008’in özenli detaylara sahip güçlü ön görünümü, çerçevesiz ön ızgara ve tamponla bütünleşen detaylarla geleceğin estetik tasarım kodlarını şekillendiriyor.

YENİ ÖN FARLAR

Karakteristik tasarım kodlarını bünyesinde barındıran ve marka imzası taşıyan “aslan dişi” gündüz farlarıyla henüz ilk göz temasında fark edilen ön farlar, giriş seviyesinden itibaren LED teknolojisi ile donatılıyor. Bu ayırt edici tasarım etkin bir aydınlatmayı ve güvenli bir sürüşü garanti ediyor.
 

YENİ ALÜMİNYUM ALAŞIM JANTLAR

Tamamen yeni 19 inç elmas kesimli alüminyum alaşım jantlar, geniş çamurluklar ve güçlü kapı üzeri hatlarıyla PEUGEOT SUV 3008 dayanıklı, sağlam ve dinamik bir görünüm sergiliyor.

YENİ STOP LAMBALARI

Arkadan bakıldığında karakteristik 3 boyutlu aslan pençeleri ve dinamik sinyalleriyle PEUGEOT SUV 3008’in Full LED teknolojisine sahip stop lambaları göze çarpıyor.
Füme bir camla kaplı stop lambaları siyah bagaj bandı ile birbirine bağlanıyor ve böylece daha geniş ve daha sportif bir görünüm elde ediliyor.
 
  • PEUGEOT 3008’inize “Black Pack” ile özel “siyah” detaylarla daha dinamik ve şık bir görünüm kazandırın.
  • Yeni koyu krom renkte ön ızgara ve aslan sembolü ile daha da özgün bir görünüm elde edin.
  • “3008”, “GT” ve “PEUGEOT” logoları saten siyahı rengiyle ve tavan barlarıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.
  • Rüzgarlık, ön çamurluk, tavan ve arka tampon şeridindeki kaplamalar parlak siyah rengiyle otomobilin modern ve dinamik görünümüne katkı sağlıyor.

AKILLI TEKNOLOJİLER* 

*Technologies intelligentes

 
PEUGEOT 3008 ile, bir PEUGEOT araçtan beklediğiniz özelliklerden ödün vermeden istediğiniz enerji türünü seçme özgürlüğüne sahipsiniz: geniş iç hacim, cömert bagaj alanı ve hepsinden önemlisi, sürüş keyfi.

 

 

 

PEUGEOT HYBRID MOTORUN AVANTAJLARI

 

 

 

YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER

 

PEUGEOT SUV 3008’de kullanıma sunulan yeni nesil sürüş destek sistemleri, araç içi konforu ve güvenliği daha da ileriye taşırken bağımsız bir sürüş deneyimine imkan sağlıyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleri, trafik işaretlerini tespit etmede (genişletilmiş trafik işareti tanımlama sistemi) ve trafik akışında (Drive Assist Plus paketi, Dur & Kalk özelliğine sahip Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), park yardımı , yol kenarlarını tespit eden Şerit Takip Asistanı) veya çevreyi analiz etmede (Kör Nokta Uyarı Sistemi) hayatınızı kolaylaştırıyor. Yalnızca EAT8 şanzımanla. *Versiyona göre standart veya opsiyon olarak sunulur ya da mevcut değildir

 

 

NIGHT-VISION 

Özel “Gece Görüş” Versiyona bağlı olarak opsiyon olarak sunulur sisteminin kızılötesi kamerası, gece sürüş koşullarında daha etkin bir görüş için farların menzilinin 200 metre ilerisindeki alanı tarayarak yayaları ve hayvanları algılıyor ve sizi uyarıyor. Yayanın veya bisikletlinin araca çok yakın olması halinde otomatik acil durum freni tetiklenebiliyor. 

GELİŞMİŞ GRIP CONTROL

Advanced Grip Control, optimize edilmiş çekiş kontrol sistemi Versiyona bağlı olarak standart veya opsiyon olarak sunulur , özel lastiklerVersiyona bağlı olarak standart veya opsiyon olarak sunulur  ve
Yokuş İniş Destek Sistemi (HADC)Versiyona bağlı olarak standart veya opsiyon olarak sunulur   özelliklerini içeren bir paket. Sistem aracın tutunma koşullarını, kar, çamur veya kum olmak üzere yol koşullarına uyarlama olanağı tanıyor. 

ŞERİT TAKİP UYARI SİSTEMİ

Şerit Takip Uyarı Sistemi, kesikli ve düz yol çizgilerini takip eden bir kamera kullanır.

Sistem, herhangi bir risk algıladığı anda sürücüyü uyarır ve direksiyonu Drive Assist Plus Paketi’nde bulunur düzeltir.

 

TRAFİK İŞARETİ TANIMA

Bu sistem, hız sınırı ve hız sınırı sonu tabelalarını tespit ederek gösterge panelinde gösterir. Sistem ayrıca, navigasyon sistemindeki haritada belirtilen hız sınırı bilgisini de dikkate alır. Hız sınırlayıcı, sistemin tamamlayıcısı olarak çalışır:
Sürücü, hız sınırlayıcıdaki hız değerini kameranın okuduğu hıza ayarlamayı seçebilir.

 

ADAPTİF HIZ SABİTLEME SİSTEMİ

Bir radardan faydalanan bu işlev Drive Assist Plus Paketi’nde bulunur, önde seyreden aracı tespit eder ve fren ve gaz pedallarını kontrolüne alarak belirlenen güvenli takip mesafesini korur.
Sistem gerekirse araç otomatik şanzıman ile tamamen durana kadar veya manuel şanzıman ile 30 km/sa hıza ulaşılana kadar çalışır.

 

 

PEUGEOT SUV 3008’nizin MENZİLİNİ HESAPLAYIN

ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİTE ÖZEL HİZMETLER  

RAKİPSİZ ÖZGÜRLÜK

MyPeugeot ve Free2Move hizmetleri sayesinde, hibrit aracınızı sınırsız bir özgürlükle kullanın.

 

ARACINIZI UZAKTAN KONTROL EDİN

Ücretsiz MyPeugeot® uygulaması üzerinden, hesaplarınızla senkronize edilmiş gerçek zamanlı kişiselleştilmiş hizmetlerden yararlanın:

 

  • Aracınızın durumunu (etkinlik verileri, konum) takip edin.
  • Aracınızın bakım ve servis gereksinimlerini yönetin. 

YENİ PEUGEOT 3008 SUV

Kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan yeni PEUGEOT SUV 3008’le  teknolojik bir dünyaya adım atın. Bu güçlü SUV, verimliliği yüksek DİZEL, BENZİNLİ VE ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİT motor seçenekleri sunuyor.

 

     *İletişimde kullanılan görseller ile kampanyanın geçerli olduğu versiyonlar farklılık gösterebilir.