SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SUV 5008

PEUGEOT 5008

 

BAŞTAN SONA GÖZ ALICI

 

  • PEUGEOT i-Cockpit®
  • 7 Kişilik oturma kapasitesi
  • Night Vision

PEUGEOT SUV 5008: 7 kişilik oturma kapasiteli modüler SUV

Geniş iç hacimle iddialı tasarımın buluştuğu bu otomobille yeni bir maceraya adım atın. Sportif bir görünüme ve 7 koltuklu bir SUV’den beklenmeyecek bir akıcılığa sahip olan PEUGEOT SUV 5008, yenilenen modern hatlarıyla geleceğin tasarım anlayışına ışık tutuyor. Zengin donanımlı sürüş kabini ve sınıfının en iyi özellikleri, beklentilerinizin ötesinde bir sürüş keyfi ve performans sunuyor.

İDDİALI TASARIM

Etkileyici ve heyecan uyandıran tasarımla ilgili algınızı değiştirin. 7 koltuklu PEUGEOT SUV 5008, zarif ve olgun hatlarla daha da modern bir siluet ortaya koyarken güçle zarafet arasında mükemmel bir denge sunuyor. Yeni bir çerçevesiz ön ızgara ve marka kimliğini yansıtan far imzasıyla ön tasarım; yeni metal detaylara sahip tampon ve parlak siyah yan detaylarla mükemmel bir uyum gösterirken, dikkat çekici ve özgün bir görünüm sergiliyor. Yükseltilmiş gövde tasarımının dinamik ve sportif duruşu, farların çizgisini arka spoylere kadar uzatan krom parçayla güçlendiriliyor. Atletik ve kaslı gövdeyi yeni elmas kesim 19 inçlik San Francisco alüminyum  alaşım jantlarVersiyona ve donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir  tamamlıyor.

ÇERÇEVESİZ ÖN IZGARA

İnce hatlarla en uç noktaya kadar uzanan ve küçük efektlerle hareketlendirilen yeni dikey konumlu çerçevesiz ön ızgara, tamamen akıcı ve gövdeyle bütünleşen bir ön yüzü beraberinde getiriyor.







YENİ ÖN FARLAR

Karakteristik tasarım kodlarını bünyesinde barındıran ve marka imzası taşıyan “aslan dişi” gündüz farlarıyla henüz ilk göz temasında fark edilen ön farlar, giriş seviyesinden itibaren LED teknolojisi ile donatılıyor. Bu ayırt edici tasarım etkin bir aydınlatmayı, fark edilebilmeyi ve güvenli bir sürüşü garanti ediyor.

STOP LAMBALARI

PEUGEOT SUV 5008’e arkadan bakıldığında; parlak siyah şerit, puslu şeffaf camları, akan sinyal lambalarıyla ve 3-boyutlu pençeleriyle yenilenen tam LED stop lambalarıyla güçlü, modern ve prestijli bir görünüm dikkat çekiyor.

PANAROMİK CAM TAVAN

Alüminyum tavan barlarıyla donatılan “Black Diamond” tavan, otomobilin güçlü ve akıcı tasarımını destekliyor. Panoramik cam tavan, sağladığı aydınlık ve ferahlık hissiyle tüm yolculara benzersiz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

İÇ HACİM

PEUGEOT SUV 5008, oldukça cömert bir iç hacim sunuyor. Zekice tasarlanan ve uygulanan iç mimari, koltuklar arasında neredeyse sınırsız ve modüler bir alan sunuyor. Ayrıca, basit bir ayak hareketiyle kolaylıkla açıp-kapanan Eller Serbest Bagaj Kapağı geniş bagaja kolay erişim sağlıyor.

BLACK PACK OPSİYONU

En üst donanım seviyesi ile sunulan ve koyu renkli zarif eklentileri beraberinde getiren “Black Pack” ile PEUGEOT SUV 5008 çok daha şık ve çok daha dinamik bir görünüm sergiliyor:

 

  • Çerçevesiz ön ızgara ve “Aslan” logosu “Koyu Krom” olarak daha sportif bir görünüm kazanıyor.
  • PEUGEOT, 5008 ve GT logolarıyla tavan barları saten siyah olarak yer alıyor.
  • Spoyler, ön çamurluk kaplamaları, tavan ve spoyler kaplamaları ve arka tampon eşiği parlak siyah olarak dikkat çekiyor.

GÜÇLENDİRİLMİŞ TEKNOLOJİ*

Modernize edilen, yenilikçi ve ergonomik PEUGEOT i-Cockpit® ile sürüş hislerinizi güçlendirin ve sürüş deneyiminizi en üst noktaya taşıyın. PEUGEOT SUV 5008 benzersiz bir sürüş deneyimi ve rahat bir kullanım için; kompakt direksiyon simidi, yedi adet piyano tuşu, yeni bir 10 inçlik HD merkezi dokunmatik ekran ve yükseltilmiş dijital gösterge ekranıyla donatıldı. Böylece gözünüzü yoldan ayırmadan tüm temel fonksiyonlara erişim sağlayabilir ve sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz.

BAĞLANABİLİRLİK

Günlük hayatı kolaylaştırmak üzere okunaklı ve sezgisel kullanım sunan yeni 10 inçlik HD dokunmatik ekran Versiyona göre standart veya opsiyon olarak sunulur ya da mevcut değildir, ses tanıma özelliğine sahip bağlı 3-boyutlu navigasyonla donatıldı.
Uyumlu favori uygulamalarınızı dokunmatik ekrana yansıtmak için Mirror Screen Versiyona bağlı olarak işlevini kullanın ve telefonunuzu orta konsolda şarj edin.
Ayrıca arka koltuk yolcuları için iki adet USB Versiyona bağlı olarak şarj soketi de bulunuyor.

YENİ GÖSTERGE PANELİ VE KABİN KONFORU

Daha derin siyah ve daha etkin bir kontrastla yeni kişiselleştirilebilir ve yapılandırılabilir 12,3 inçlik dijital yükseltilmiş gösterge ekranı, daha hızlı tepki süresi ve daha iyi görüntü kalitesiyle sürücü tarafından seçilen bilgilerin çok daha kolay okunmasını sağlıyor.

YENİ DOKUNMATİK EKRAN

Yeni yüksek çözünürlüklü 10 inç merkezi dokunmatik ekran, kolay okunabilirliği ve tepkiselliğiyle araç fonksiyonlarına ve internete bağlı hizmetlere erişim sağlıyor. 

KABİN KONFORU

Vücudu sarmalayan AGR AGR koltuklar ( Aktion Gesunder Rücken: Alman Sırt Sağlığı Derneği). Versiyona bağlı olarak satandart, opsiyon veya sunulmuyor onaylı, ayarlanabilir masaj fonksiyonlu koltuklarınaVersiyona bağlı olarak satandart, opsiyon veya sunulmuyor konforlu bir şekilde oturarak, PEUGEOT SUV 5008’in sessiz iç mekanının keyfini çıkarın.

PÜRÜZSÜZ SES KALİTESİ

On adet entegre hoparlörden oluşan, merkez ile tweeter hoparlörleri “Bronze Belem” ile süslenen Focal®Versiyona bağlı olarak standart veya opsiyon. Fransız menşeili Focal®, dünyanın önde gelen üst seviye müzik sistemleri geliştirici ve üreticisi. Bass, bagaj kullanımını etkilemeyecek şekilde yolcu koltuğunun altına yerleştirilmiştir marka üst seviye Hi-Fi ses sistemiyle yolculuklarınızın keyfini daha da artırın.

YÜKSEK VERİMLİLİK SEVİYESİNE SAHİP MOTORLAR

Kullanımı kolay yapısıyla PEUGEOT SUV 5008 üstün bir SUV performansı ve konfor seviyesi sunuyor. Her biri “Stop & Start” teknolojisine sahip ve en güncel Euro normuna uygun PureTech benzinli veya BlueHDi dizel motorlarla donatılıyor.
EAT8 tam otomatik şanzımanla donatılan ve yüksek verimlilik seviyesine sahip motorları, optimize edilmiş ağırlık ve son derece kısa dönüş çapıyla PEUGEOT SUV 5008, canlı, çevik ve kıvrak bir sürüş ve heyecan verici sürüş deneyimi sunuyor.
TEKNOLOJİ

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN PERFORMANS*

PEUGEOT SUV 5008’deki otomatik acil durum fren sistemiYayaları ve bisikletlileri gece ve gündüz algılayan çarpışma riski uyarısı.. Versiyona ve donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir.  ve genişletilmiş trafik işareti tanımlama sistemiHız sınırı ve hız sınırı sonu işaretlerinin yanı sıra dur, tek yön, sollama yasağı ve benzeri işaretlerin algılanması  gibi en güncel sürüş destek sistemleriVersiyona ve donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir  günlük yaşamda size eşlik ediyor. 360° görsel park yardımcısı ve Park Assist teknolojileri şehir içindeki günlük park ve manevraları kolaylaştırıyor.

İLERİ ÇEKİŞ KONTROL SİSTEMİ 

“Advanced Grip Control"Normal, Kar, Çamur, Kum olmak üzere 4 farklı sürüş modu ile yol tutuşu koşullarını optimize ediyor. Versiyona bağlı olarak opsiyonel sunuluyor   teknolojisiyle hareket alanınız genişliyor. PEUGEOT SUV 5008’in yol tutuşu becerilerini hava ve yol koşullarına göre uyarlayabiliyorsunuz. “Yokuş İniş Destek Sistemi” özelliğiYokuş iniş hız destek sistemi. Versiyona bağlı olarak opsiyonel sunuluyor  yüksek eğimli yol koşullarında hızınızı kontrol etmeye yardımcı oluyor.

Night Vision 

“Night Vision"Versiyona ve donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterir  gece sürüşlerinde veya görüşün kısıtlı olduğu sürüş koşullarında daha etkin bir görüş için farların menzilinin 200 metre ilerisindeki alanı tarayarak yaya veya hayvanları algılıyor. Görüntü, görüş alanınızda dijital gösterge panelinde gösteriliyor ve bir uyarı sesi duyuluyor. 

YARI OTONOM SÜRÜŞ 

“Drive Assist Plus”Sadece EAT8 şanzımanla birlikte sunuluyor. Versiyona bağlı olarak  paketiyle yarı otonom sürüşü tecrübe edebilirsiniz. Şerit konumlandırma sistemiAracı, sürücü tarafından belirlenen konumda (şeridin sağında, solunda veya ortasında) tutmak için kullanılan sistem  ve Dur & KalkSistem, ön tamponun ortasında bir radar ve ön camın üstünde bir kamera kullanır  özelliğine sahip uyarlanabilir hız sabitleme sistemi, sürücünün belirlediği mesafeye uygun güvenli takip mesafesini koruyarak aracın hızını öndeki araca göre otomatik olarak uyarlıyor ve aracın şerit içinde kalmasını sağlıyor.
İNTERNETE BAĞLI HİZMETLER

MYPEUGEOT® UYGULAMASI 

Ücretsiz MyPeugeot® uygulaması üzerinden, hesaplarınızla senkronize edilmiş gerçek zamanlı kişiselleştilmiş hizmetlerden yararlanın:

 

  • Aracınızın durumunu (etkinlik verileri, konum) takip edin.
  • Aracınızın bakım ve servis gereksinimlerini yönetin. 

 

     *İletişimde kullanılan görseller ile kampanyanın geçerli olduğu versiyonlar farklılık gösterebilir.