SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SUV 2008

PEUGEOT 2008

 

BAŞTAN SONA GÖZ ALICI

 

  • 3D PEUGEOT i-Cockpit®
  • EAT8 tam otomatik şanzıman
  • Yarı otonom sürüş

PEUGEOT e-2008

 

%100 ELEKTRİKLİ, %100 GÖZ ALICI

 

  • 3D PEUGEOT i-Cockpit®
  • EAT8 tam otomatik şanzıman
  • Yarı otonom sürüş

PEUGEOT e-2008 ve 2008: elektrikli ve çok yönlü SUV

BÜYÜLEYİCİ BİR SUV 

Hem akıcı hem de güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle PEUGEOT SUV 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor.

TAM ELEKTRİKLİ MODEL AVANTAJLARI

TASARRUFLAR

Kullanım maliyetinizi azaltın : 

  • Enerji maliyeti, içten yanmalı motorlarda kullanılan fosil yakıtlardan daha düşüktür.
  • Azalan bakım maliyetleri.
  • ECO mod, bataryayı optimumda kullanmanıza yardımcı olur.
  • 7.000 €’ya kadar çevre dostu araç desteği* ve elektrikli araç teşviki Şartlara uygunluk sağlanması halinde 
 
TASARIM

SUV’NİN YENİ BOYUTU

Hem akıcı hem güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle yeni SUV modeli PEUGEOT 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor. Ön yüzünün etkileyici tasarımı, markanın simgesi haline gelen farları, aerodinamik detaylar ile hafifletilmiş 18” jantlarıVersiyonlara göre standart veya opsiyonel sunulur ya da mevcut değildir , parlak siyah cam çerçeveleriVersiyonlara göre standart veya opsiyonel sunulur ya da mevcut değildir  yatay motor kaputu ve Siyah Elmas rengi tavanıylaVersiyonlara göre standart veya opsiyonel sunulur ya da mevcut değildir  hem güçlü hem de sportif bir görünüm yansıtıyor.

İLK VE HER BAKIŞTA GÖRKEMLİ

Seçkin bir görünüme sahip PEUGEOT SUV 2008, ön yüzünün dinamik ve atletik formuna dikkat çeken bir siluet sunuyor. Yatay motor kaputundaki geniş krom kaplama ızgarasının yanında markanın sembolü olan üçlü aslan pençesi ışık imzası ile Full LEDFull led farlar daha az enerji harcayarak daha güçlü ışık sağlar. Versiyona göre sunulur  farları SUV’nin güçlü modern havasını tamamlıyor.

 

DİKKAT ÇEKİCİ

PEUGEOT SUV 2008’in arka yüzü parlak siyah detaylar ile destekleniyor, onu bir üst seviyeye taşıyan rüzgarlık ve krom çift egzoz çıkışıMotor tiplerine göre sunulabilir  tasarım olarak da mükemmellik sağlıyor. Markanın imzası olan arka LED farlara ek olarak gece-gündüz yanan 3’lü aslan pençesi izi de SUV’nin teknolojik üstünlüğüne ve etkileyiciliğine güç katıyor.

GENİŞ AÇILI GÖRÜŞ

PEUGEOT SUV 2008’in geniş açılır tavanı, yolcu bölmesine bolca güneş ışığı girmesini sağlıyor. Arka koltuktakiler dahil tüm yolcular güneşin tadını sonuna kadar çıkarıyor.

 

DAHA FAZLA ALAN

Tüm yolcularınız için daha fazla konfor ve alan sunmak için arkadaki iç mekan alanı maksimum düzeye çıkarıldı. Stratejik olarak yerleştirilmiş çeşitli saklama bölümleri de unutulmadı.

GENİŞ VE ERİŞİMİ KOLAY BAGAJ

PEUGEOT SUV 2008’in bagaj hacmi, alçak bir yükleme eşiği ve genişliği ile sizi bekliyor. İhtiyaçlarınıza göre ayarlanabilen geniş bir taşıma hacmiBagaj bölümü 434 litre (VDA) hacim sunar ve arka koltuğun sırt kısmı katlanmış halde iken 1496 litreye kadar genişleyebilir  sunmak için katlanabilir arka koltuklar ile birleşiyor. Çift katlı bagaj zeminiVersiyonlara göre standart sunulur veya mevcut değildir  yüksek konuma getirildiğinde eşya yükleyip indirmeniz daha çabuk ve daha kolay hale geliyor. Alçak konumdayken bagaj hacmi büyüyor.
SÜRÜŞ KABİNİ

ZENGİN BİR DENEYİM*

Yeni 3D PEUGEOT i-Cockpit®Versiyona göre standart sunulur ya da mevcut değildir  ‘in sürüş konumu ile direksiyondaki etkileşim deneyiminizi zenginleştirin. Sezgisel ergonomisi, kompakt direksiyonu, sesle kontrol edilebilen 10” HD Versiyona göre standart olarak sunulur ya da mevcut değildir kapasitif dokunmatik ekranı ve yapılandırılabilir 3D dijital gösterge paneliVersiyona göre standart sunulur ya da mevcut değildir  ile benzersiz sürüş keyfini keşfedin.

 

 

AKICI BİR SÜRÜŞ

Dikkat çekici yeni e-toggle tasarımı ile EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman elektronik kontrollüdür ve direksiyon simidindeki vites kulakçıklarına sahiptir. 

ARTIRILMIŞ HASSASİYET

3D dijital gösterge paneli Versiyona göre standart olarak sunulur ya da mevcut değildir, sürücünün görüş alanında navigasyon ve sürüş yardımı gibi sürüşle ilgili tüm bilgileri, kademeli ve yapılandırılabilir iki okuma seviyesi ile görüntüler. Hız ve güvenlik uyarıları gibi en önemli veriler, dikkatinizi daha hızlı çekmek için bir hologram şeklinde yansıtılır.

ULTRA AKILLI SUV

Seyahatinizi 10” kapasitif HD dokunmatik ekrandaVersiyona göre standart olarak sunulur ya da mevcut değildir  veya 3D dijital gösterge panelinde takip edebilirsiniz.
Mirror ScreenMirror Screen özelliği akıllı telefon uygulamalarını dokunmatik ekrana yansıtmanıza yardımcı olacak şekilde standart olarak sunulur. Mirror Screen özelliği, Android Auto (Android akıllı telefonlar için), Apple CarPlayTM (iOS kullanan akıllı telefonlar için) veya MirrorLink® teknolojisi (MirrorLink® ile uyumlu Android akıllı telefonlar için) ile çalışır ve mobil veri kontratınıza tabidir. Araç hareketsiz haldeyken veya hareket halindeyken duruma göre yalnızca bu üç sertifikalı uygulama çalışır. Bazı özellikler hareket halindeyken kullanım dışı kalır. Akıllı telefonunuzdan ücretsiz olarak kullanılabilen bazı içerik türleri, bunlara eşdeğer olan onaylı bir Android Auto, Apple CarPlayTM veya MirrorLink® sertifikalı eşdeğer bir uygulamayla kullanımda abonelik gerektirebilir. Daha fazla bilgi için ülkenizin PEUGEOT sayfasını ziyaret edin.  özelliğini kullanarak en sevdiğiniz akıllı telefon uygulamalarınızı dokunmatik ekrana yansıtarak bağlantıda kalabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu, orta konsoldaki özel kablosuz şarj alanındaVersiyona bağlı olarak toplam 4 adete kadar USB-A ve USB-C tipi bağlantı mevcuttur  şarj edebilirsiniz. Küçük bir hatırlatma; yolcular için de önde ve arkada USBVersiyona bağlı olarak toplam 4 adete kadar USB-A ve USB-C tipi bağlantı mevcuttur  bağlantıları PEUGEOT SUV 2008’de yer alıyor.

PÜRÜZSÜZ SES İÇİN FOCAL® SES SİSTEMİ

Sevdiğiniz müziği, seçkin ve premium Hi-Fi FOCAL® Focal®, Hi-Fi çözümlerin üretiminde dünya lideri olan bir Fransız markasıdır. Versiyona göre opsiyon olarak sunulur sisteminin berraklığıyla harmanlanan PEUGEOT SUV 2008’de dinlemeye ne dersiniz? Yolcu kabininde konumlanmış merkezi hoparlör, 4 tweeter, 4 woofer ve subwoofer dahil olmak üzere 10 hoparlör, siz ve sevdikleriniz için yerleşik Hi-Fi deneyiminin sınırlarını aşan zengin, derin ve dinamik bir müzik deneyimi sunuyor.

KONFORLU İÇ MEKAN

PEUGEOT SUV 2008’in dinamik çizgileri Versiyona göre opsiyon olarak sunulur ya da mevcut değildir. Masaj ve elektronik koltuk özellikleri yalnızca sürücü koltuğıuna özgüdür.  ile sizi sarmalayan koltuklarında yerinizi almaya hazır mısınız? Ön koltuklar, elektronik kontrollü olmakla beraber ısıtma ve masaj özelliklerini de barındırıyor.Versiyona göre opsiyon olarak sunulur ya da mevcut değildir. Masaj ve elektronik koltuk özellikleri yalnızca sürücü koltuğıuna özgüdür. 

HEYECAN VERİCİ BİR SEÇİM*

Kendiniz için en doğru motoru seçme özgürlüğünüzü kullanın: 

  • İçten yanmalı motor versiyonunda, tamamında Stop & Start fonksiyonu bulunan güçlü ve verimli Euro 6 motorlarının benzinle ve dizelle çalışan çeşitleri yer alır.
  • Yeni Peugeot SUV e-2008 modelimizle birlikte %100 elektrikli motor seçeneğini de deneyimleyebilirsiniz.

 

*Heyecan verici bir seçim.

TEKNOLOJİ

ULTRA AKILLI SUV

PEUGEOT SUV 2008, en yeni nesil teknoloji ve sürüş destek özellilkleriyle siz ve yolcularınızın güvenliğini artırırken, çevresel farkındalığınızı geliştirir ve sürüşünüzde yardımcı olur.

YARI OTONOM SÜRÜŞÜN TADINI ÇIKARIN

PEUGEOT SUV 2008’de, yarı otonom bir deneyim sunan Peugeot Drive Assist Plus Versiyona göre standart olarak sunulur ya da mevcut değildir gibi markanın en yeni teknolojik özellikleri sizi bekliyor.
Şerit konumlandırma sistemi Sistem sürücü tarafından seçilen şerit konumu korur ve Stop & Start Sistem, ön tamponun ortasında bulunan radarı ve ön camın üstündeki kamerayı kullanır özelliğine sahip Adaptif Cruise Control Sistemi ile hızınızı otomatik olarak öndeki araca göre uyarlayarak güvenli durma mesafesini koruyor.

HAREKET ALANINIZI GENİŞLETİN

Advanced Grip ControlÖzel sürüş sistemi. Versiyon ve motor tipine göre opsiyon olarak sunulur  teknolojisi ile PEUGEOT SUV 2008’in yol tutuşunu hava ve yol koşullarına uygun olarak üç moddanKum, çamur, kar  birini seçerek yönetebilirsiniz. Yokuş İniş Destek SistemiYİK (HADC): Yokuş İniş Kontrolü. Versiyon ve motor tipine göre sunulur   de dik yokuşlarda hızınızı ayarlamaya yardımcı oluyor. 

OPTİMUM GÜVENLİK

PEUGEOT SUV 2008’de güvenliğinizi üst seviye tutmak için birçok teknolojik yenilik bulunmaktadır:

 

  • Stop&Go fonksiyonlu Adaptif Cruise Control
  • Kör nokta uyarı sistemi
  • Aktif tam durdurma güvenlik freni
  • Güvenlik takip mesafesi uyarısı
  • Aktif şerit takip sistemi
  • Aktif far sistemi (Aktif uzun far)
  • Şerit konumlama asistanı

3D PEUGEOT i-Cockpit®

Teknoloji, ergonomi ve estetik onda birleşiyor: 3D PEUGEOT i-Cockpit ®

 

 

 

PEUGEOT SUV e-2008’NİZİN MENZİLİNİ HESAPLAYIN

ELEKTRİKLİ VERSİYONLARA ÖZEL HİZMETLER

MyPeugeot ve Free2Move uygulamalarının sunduğu hizmetler sayesinde,
elektrikli aracınızı sınırsız bir özgürlükle kullanırsınız.

 

 

İNTERNET BAĞLANTILI HİZMETLER

MYPEUGEOT® UYGULAMASI

Ücretsiz MyPeugeot® uygulaması üzerinden, hesaplarınızla senkronize edilmiş gerçek zamanlı kişiselleştilmiş hizmetlerden yararlanın:
 
  • Aracınızın durumunu (etkinlik verileri, konum) takip edin.
  • Aracınızın bakım ve servis gereksinimlerini yönetin.
Profesyonellerin ihtiyaçların karşılamak için verimli dizel, benzinli veya tam elektrikli motorlarla donatılmış kompakt ve dinamik PEUGEOT SUV 2008’i keşfedin.

 

     *İletişimde kullanılan görseller ile kampanyanın geçerli olduğu versiyonlar farklılık gösterebilir.